Facebook

Verdeler van:

Bandagisterie

                         =


compressiekousen voor armen en benen


breukbanden, buikgordels, lumbostaten


stoma materiaal, incontinentie materiaal


borstprothesen


steunzolen


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Selecteer een van onze producten uit de onderstaande lijst.

Koudetherapie is een traditionele genezingswijze die reeds eeuwenlang gebruikt wordt voor de verzorging van kneuzingen, verstuikingen, spierscheuren....
De IcePower productlijn bevat een gamma van koude therapieproducten, waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is, voor zowel de professional als in de thuissituatie.
Deze producten bevatten enkel natuulijke stoffen o.a menthol en eucalyptus, die verantwoordelijk zijn voor de verkoelende werking van IcePower.
 
De voornaamste voordelen van IcePower koudetherapie zijn :

Orthopedische steunzolen kunnen worden gemaakt in verschillende materialen, dit al naargelang het probleem of uw keuze.   Er is een terugbetaling voorzien vanuit het RIZIV, hiervoor is een medisch voorschrift van een Orthopedist nodig ( geen huisartsen )   Tijdens de openingsuren bent U welkom zonder een afspraak te maken.    Kinderen tot 18 jaar  =  1 paar steunzolen per jaar   Volwassenen  =  1 paar steunzolen om de 2 jaar   VANAF 1 APRIL 2014 WERKEN WE MET EEN NIEUWE LEVERANCIER VOOR DE STEUNZOLENHIERDOOR IS DE LEVERTIJD +/-  1 WEEK   ipv 2 à 3 weken 

Breukbanden, buikgordels en lumbostaten worden steeds op maat gemaakt.
Voor deze producten werken we alleen op afspraak.

Urinaals voor mannen en vrouwen.

Een stoma is geen ziekte op zich, maar is wel een gevolg van een ernstige ziekte.
Het woord " stoma " verwijst naar het soort operatie dat nodig is wanneer een persoon de normale functie van zijn blaas of darmen verliest.
 
Er zijn drie soorten operaties : 
 
Colostoma     ( omleiding van de dikke darm)
Ileostoma      ( omleiding van de dunne darm)
Urostoma      ( omleiding van het urinekanaal)
 
 

In de volksmond wordt er vaak gesproken over steunkousen.
Er is echter een wezenlijk verschil tussen steunkousen en compressiekousen.
 
STEUNKOUSEN geven een druk uitgedrukt in denier waarden.
Zij hebben dus een veel lagere druk rond het been. Indicaties voor steunkousen zijn vermoeidheid of krampen in de benen.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.
Er zijn kniekousen, dijkousen en panty's.
 

Het krijgen van borstkanker en het verliezen van een borst is erg ingrijpend.  Vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen vaak voor het dragen van een borstprothese.
Wij helpen u op een zeer discrete en persoonlijke manier een juiste keuze maken uit diverse borstprothesen en prothese bh's.  Een juist aangemeten borstprothese zorgt terug voor het nodige zelfvertrouwen en zelfrespect.  Het laat u weer "vrouw" voelen.